Po štirih mesecih odhajam domov. Zagotovo ne bi ostal tako dolgo, če ne bi imel te možnosti, delati v coworkingu.

Ostal sem dlje zaradi coworkinga

V Bazo sem prišla, da bi se pogovorili o predstavitvi mojih izdelkov širši javnosti. Natresli so mi cel kup idej in komaj čakam, da jih predstavim.

Možnost predstavitve

Mesečna najemnina 60 evrov res ni visoka. Poleg vse pisarniške opreme, ki jo potrebujem za delo, zraven dobim še sodelavce. TOP!

Delim pisarno z ostalimi

Uporabniki si med seboj izmenjamo zanimive izkušnje in znanja. Tu na Cankarjevi 3 kar poka od idej in kreative.

Gnezdo idej

V Bazo prihajam kadar mi to ustreza. Včasih si želim biti ves dan v pižami, vendar ugotavljam, da tu naredim več, saj ni običajnih motilcev.

Bolje izkoriščen čas

SAMOSTOJNI, NE PA SAMI

Coworking metoda dela je idealna za samostojne podjetnike, popoldance, freelancerje, manjše ekipe in podjetja, ki si želijo odmaknjeno od običajnega delovnega okolja pospešiti razvoj produkta. Skratka pisarna za vse, ki si želite biti samostojni, ne pa tudi sami.

NAJBOLJŠI MENTOR

Svoj delovni prostor imaš v družbi podjetnikov, ki se srečujemo z bolj ali manj podobnimi težavami kot ti. Izkušnje in znanja delimo, priskočimo na pomoč, ko se zatakne. Druži nas podoben način dela, delo v družbi zvišuje produktivnost in kreativnost.

KREATIVNO OKOLJE

Pisarna za sodelo se nahaja v centru Tolmina. Prednost Tolmina pred ostalimi pisarnami v večjih mestih je ravno odmaknjenost od mestnega vrveža, bližina divje in atraktivne narave, ki jo lahko čudovito vpletete v delovni ritem. Idealno za delovni odklop.

RAzmišljanja

Porodnišnica v Tolminu

V prsih me je stiskalo, v drobovju sem čutila krče. Najraje bi vpila, grizla, samo da bi šlo že mimo vse skupaj. Misli so bežale iz preteklosti v sedanjost, se spraševale o prihodnosti. Potem je zopet zarezalo. Po vsem tem času garanja, čakanja, upanja, sem bila na začetku. Prišel je […]

Kdo se boji… vsega?

V pisarno je vstopil s širokim nasmehom na obrazu. Slutila sem, da bo nekaj velikega. “Moram govoriti s tabo,” je začel. Pustila sem računalnik in se zasukala proti njegovi mizi. Iz torbe je potegnil list na katerega je zapisal seznam in začel. Poslušala sem in bila vedno bolj navdušena. Skozi […]

In nič drugega ni pomembno

Zdi se mi, da se prostor kot je Coworking Tolmin, neprestano spreminja, da živi svoje življenje. Na stran sem dala mantro, da bodo sem prihajali delat ljudje, ki delujejo na daljavo. Programerji, prevajalci, oblikovalci in podobni. Mogoče ja, čez poletje. Vse več je takih drugačnih, brez prenosnikov. Z drugačnimi željami. […]

See all our news

Oaza Baza v številkah

90
kvadratnih metrov
12
Delovnih mest
25
Rednih in občasnih uporabnikov
182
Udeležencev dogodkov

Novice in obvestila

Enkrat do dvakrat mesečno vas bomo obvestili o dogodkih in novicah v Bazi. Vpišite se na seznam za obveščanje:

* Obvezen podatek.

UPORABNIKI

NINA TRUŠNOVEC

Direktorica, Arhitektka in notranja oblikovalka

LAWRENCE SQUIRE

Freelancer

NATAŠA HVALA

Finance, Illustrator, web designer

Matic Lesjak

Programer

Luka Rejec and Youjin Lee

Freelancers, Korea

JERNEJ CVEK

Freelancer, Programmer

PETER DAKSKOBLER

Freelancer, Event organisation

MARKO BARLE

Adventours - turist agency

SANDRA JAČEV

Družabni dogodki, organizacija