NATAŠA HVALA

V Tolminu prepoznavna po blagovni znamki Mlekartz, med prijatelji tudi Bucka, sicer pa samo Nataša :). Po rodu Ljubljančanka, zadnjih štirinajst let Ljubinjka, po izobrazbi ekonomistka, po duši umetnica.

“Za seboj imam več kot dve desetletji delovnih izkušenj. Že med študijem sem se zaposlila v revizijski hiši kot poslovna sekretarka. Po šestih letih in pol zelo zanimivega in raznovrstnega dela sem presedlala v računalniško hišo. Kot uvajalka programskih rešitev sem se potikala po državni upravi, skrbela za uvedbo in delovanje dokumentnega sistema in izobraževala uporabnike o različnih programskih rešitvah. Zelo ponosna sem, da sem bila del ekipe pri uvedbi elektronskih sej vlade.

Potem se je zgodila selitev v Tolmin in delo v Ljubljani je počasi postajalo preveč oddaljeno. Za krajši čas sem se podala v turistične vode, potem sem si želela preizkusiti srečo še s svojim podjetjem. Pri dveh majhnih otrocih je bilo to zelo dobrodošlo saj sem lahko gospodarila z delovnikom čisto po svoje.

Zdaj je čas, da zopet malce bolj resno zagrizem v poslovnem svetu, Coworking Baza se mi zdi odličen izziv. V Bazi skrbim za organizacijo dogodkov, finance, delovanje, delovno vnemo.”