Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

Likovne ustvarjalnice

december 15, 2018, od:09:00 do 12:00

€20

LIKOVNE USTVARJALNICE so navdihujoče spoznavno – ustvarjalne delavnice, kjer čečkamo, packamo, rišemo, eksperimentiramo in se predajamo primarnemu slikanju.
Njihov namen je sprostiti napeto telo in um, dosegati boljše medsebojno razumevanje, komunikacijo, sodelovanje, sprejemanje odgovornosti in se približati ustvarjalnemu izražanju lastnega bistva.
Namenjene so vsem odraslim, še zlasti radovednim.

Vodi jih Dea Volarič, ljubiteljska slikarka in vrsto let članica Društva likovnih ustvarjalcev Tolmin. Njeno ustvarjanje ne sega zgolj na likovno področje, kjer je že večkrat vodila delavnice in se predstavila na samostojnih in skupinskih razstavah. Napisala je nekaj radijskih pravljic, v gledališču je bila uprizorjena igra za otroke in tudi sama je pripovedke uprizarjala in pripovedovala. Pedagoška in različne neformalne izobrazbe, med drugim je tudi mentorica študijskih krožkov, so ji omogočile veliko delovnih izkušenj z otroki, mladimi in odraslimi.

Prispevek za delavnico je 20€. Vključuje vodenje, ves potreben material – podlage za ustvarjanje in barve ter najem prostora.
Prijave obvezne na: deavolaric@gmail.com.

Podrobnosti

Datum:
december 15, 2018
Čas:
09:00 do 12:00
Cena:
€20

Prizorišče

Coworking Baza
Cankarjeva ul. 3
Tolmin,

Organizatorji

Coworking Baza
Dea Volarič