Večino časa delam sama doma. Rada sem sama, vendar sem sčasoma ugotovila, da postajam asocialna :). Vsake toliko pridem delat v Bazo zaradi družbe, pa tudi nekaj novih znanj sem tu pridobila.

Sem pridem zaradi družbe

Že nekaj časa sledim dogodkom v Bazi. Delavnice so zanimive in uporabne. Trenutno še zbiram pogum, da odprem svoj s.p., potem pa zagotovo pridem delat v Bazo.

V Bazo po nova znanja

Izvedba dogodkov

Za izvedbo dogodkov lahko najamete celotno pisarno, ekipo za izvedbo dogodka, del pisarne, ekipo za pomoč pri izvedbi in podobno. Pokličite nas in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vašo dejavnost.

PopUp trgovina

V prvem prostoru Coworking Baze nudimo odlično priložnost za predstavitev vaših izdelkov ali storitev v obliki začasne / občasne trgovine, s tujko PopUp Shop (lahko tudi pojavna trgovina).

Sodelo / Coworking

Sodelo ni samo delo v družbi, je tudi sodelovanje, deljenje izkušenj in znanj, delo na skupnih projektih. Sodelo pomeni, da pri svojem delu nisi sam. Zanimivo je za mikro podjetnike, programerje, prevajalce, oblikovalce… Za vse, ki ste v svojem podjetju sami, ne želite pa si biti sami tudi v pisarni. Namesto pisarne si pri nas najameš mizo in stol s pripadajočo infrastrukturo, sodelavci pridejo zraven gratis 🙂

HITRI PRSTI

A poznaš tisto, ko se ti mudi in nekaj na hitro narediš? Ko je glava angažirana na treh koncih, stvari ne delajo kot bi morale in potem v petih sekundah narediš neumnost, ki jo potem dva dni popravljaš. Nooo, to jaz počnem. Popravljam in se učim. Znova in znova. Nekdanji sodelavec je večkrat povedal: “Vse […]

See all our news

Matic Lesjak

Programer

Luka Rejec, Youjiin

Illustrator

Nina Trušnovec

Direktorica, Arhitektka in notranja oblikovalka

Lawrence Squire

Our top seller, idea treasurer

Nataša Hvala

Finance, Illustrator, web designer

Baza v številkah

25
Število uporabnikov
90
Velikost Baze
200
Udeležencev izobraževanj
12
Delovnih mest